Mirjam Stein

Systemischer Personal & Business Coach & Team Coach
Trainerin für Achtsamkeit in Organisationen, ensa Instruktorin für Ersthilfe bei psychischen Erkrankungen
Zürich & Umgebung und Online

Mirjam Stein Coaching
Mirjam Stein
Zugerstr. 115
8810 Horgen

T +41 76 200 9661

mirjamsteincoaching.com

Über Mirjam Stein

I have always known Mirjam to be a strong talent, highly practical and competent. Initially, I selected her because I knew she was expanding her skills in the coaching space and had context for my topic. Her performance this week exceeded my expectation. I knew it would be a good session, but I had no idea how good.

A few strengths I saw in her as a facilitator:

· Staying neutral. She never displayed a bias. Even though at times she could have.
· Strong conflict management skills. There was the potential for there to be conflict. Not at one moment did I feel conflict, yet we were able to navigate some tricky topics.
· …

Die vollständige Referenz & weitere Kundenstimmen auf / The complete reference & more customer voices on: https://mirjamsteincoaching.com/referenzen/

· Systemischer Coach Personal & Business (ECA)
· Systemischer Team Coach (ECA)
· Trainerin für Achtsamkeit in Unternehmen (AWARIS)
· ensa Mental Health First Aid Instructor
· PROSCI Change Manager Practitioner

· Wirtschaftsjuristin (FH)
· Deutsche Steuerberaterin
· Positionen in börsenkotierten Grossunternehmen
· Governance Expertin & Revisorin
· Zusatzqualifikation CAS Applied History, Padi Scuba Diver, Motorradfahrerin
· Branchenkenntnisse: Finanzindustrie, Automobilindustrie, Energiewirtschaft, Vertrieb und Dienstleistung, Schifffahrt
· Seit 2018 als Coach und Trainerin tätig

Ich vertraue auf die individuelle Expertise, die jede(r) von uns in sich trägt. Um diese zu heben, nutze ich vornehmlich Interventionen aus dem Systemischen Coaching und der Achtsamkeit in individuellen Veränderungsprozessen.

· Systemisches (online) Coaching
· Systemisches (online) Training; auch mit Fokus auf Achtsamkeit & Psychische Gesundheit
· Systemische (online) Teamentwicklung
· Unterstützung von Wellbeing Initiativen in Unternehmen